Back
Previous product
Βρεφικό μαξιλάρι LATEX ΒΑΒΥ 30 X 40 Βρεφικό μαξιλάρι LATEX ΒΑΒΥ 30 X 40 Original price was: 48,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 25,00€. με ΦΠΑ
Next product
Βρεφική κούνια BABY MOCHA MO-1016 Βρεφική κούνια BABY MOCHA MO-1016 Original price was: 430,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 213,00€. με ΦΠΑ

Βρεφικό μαξιλάρι Memory Foam Baby 25 X 35

Original price was: 37,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 25,00€. με ΦΠΑ

Memory Foam Baby

Ο προηγμένος αφρός μνήμης προσφέρει εργονομική υποστήριξη στο κεφαλάκι, τον αυχένα και κατά συνέπεια τη σπονδυλική στήλη του μωρού και μοναδική άνεση. Παράλληλα, χάρη στις ειδικές οπές του, διασφαλίζεται η κυκλοφορία του αέρα και οι σωστές συνθήκες υγιεινής. Κατάλληλο από 12 μηνών και άνω.

Όλα τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO TEX STANDARD 100.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: MEMORY-FOAM-BABY-25X35 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,
Επιπλέον πληροφορίες

Επιπλέον πληροφορίες

Υλικό

Memory Foam

Χαρακτηριστικά

Υποαλλεργικό

Πλάτος (cm)

25

Ύψος (cm)

35

Περιοχή τιμών

Έως 50€

Αποστολή & παράδοση

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τοπική εταιρεία μεταφορών πανελλήνιας κάλυψης, θα μεταφέρει τα προϊόντα που θα επιλέξετε στον χώρο σας. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα υπολογίσουμε το κόστος των μεταφορικών και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης και το κόστος των μεταφορικών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να λύσουμε όλες σας τις απορίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!